Voeding

Bij Happy Days koken wij vegetarisch en hanteren een suikervrij beleid.
Het uitgangspunt is dat het kind, voordat het bij Happy Days komt, gegeten heeft. Gedurende de dag bieden wij de kinderen diverse maaltijden aan. Vers fruit, water, bruin brood met beleg, soepstengels, melk, gebakken ei en een warme maaltijd.

Bij Happy Days schenken wij geen sap. Al onze drinkmomenten zijn suikervrij. Iedere dag wordt er een gevarieerde verse vegetarische warme maaltijd bereid. Happy Days zal voor alle maaltijden zorgen tenzij een kind een speciaal dieet volgt. Dan dient deze kant-en-klaar aan Happy Days gegeven worden.

Gelieve eigen flessen met flesvoeding mee te geven, alsmede een voorraad borstvoeding.

Verjaardagen en feesten
Bij Happy Days vieren wij allerlei feesten, van verjaardagen tot Sinterklaas. Bij verjaardagen zullen wij het jarige kind in het zonnetje zetten met een feestmuts, een cadeau en “lang zal hij/zij leven te zingen”.

Als een kind jarig is kunnen ouders een traktatie meegeven. Wij stellen het op prijs wanneer er rekening wordt gehouden met het gebruik van suiker. Geef een suikervrije traktatie mee. Ook bij de verjaardagen van de ouders en bij moeder-en vaderdag zullen wij iets leuks maken.