Tarieven 2017

Alle relevante zaken zijn bij de prijs inbegrepen, zoals luiers, potjes eten voor de allerkleinsten en zelfs de vers gekookte warme maaltijden. Hiermee onderscheid Happy Days zich van de andere kinderdagverblijven in Uden.

 

Happy Days heeft het aantal opvangweken aangepast aan de veranderde vraag vanuit de markt. Het is nu mogelijk om het aantal weken kinderopvang op te nemen op basis van de opvangbehoefte. Dat betekent dat Happy Days de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft van de kinderdagverblijven in Uden.

 

Openingstijden: 07.00-18.00 uur

 

Gebaseerd op 50 openingsweken: € 6,80 per uur *
(1 week in de zomervakantie en 1 week kerstvakantie zijn we gesloten)
Per hele dag per maand € 311,66 per maand

 

Gebaseerd op 48 openingsweken: € 6,95 per uur *
(4 weken per jaar niet komen, waarvan 1 week zomervakantie en 1 week kerstvakantie)
Per hele dag per maand € 305,80 per maand

 

Gebaseerd op 46 openingsweken: € 7,00 per uur *
(6 weken per jaar niet komen, waarvan 1 week zomervakantie en 1 week kerstvakantie)
Per hele dag per maand € 295,16 per maand

 

Gebaseerd op 44 openingsweken: € 7,05 per uur *
(8 weken per jaar niet komen, waarvan 1 week zomervakantie en 1 week kerstvakantie)
Per hele dag per maand € 284,35 per maand

 

Gebaseerd op 42 openingsweken: € 7,10 per uur*
(10 weken per jaar niet komen, waarvan 1 week zomervakantie en 1 week kerstvakantie)
Per hele dag per maand € 273,35 per maand

 

Gebaseerd op 40 basisschoolweken: € 7,15 per uur
(conform ministerie van onderwijs)
Per hele dag per maand € 262,16 per maand

 

*) De genoemde prijsstelling is geldig t/m 31 december 2017.

    • Happy Days verzorgt alle voedings- en verzorgingsmiddelen voor je kind, zoals verse fruit(hapjes), groente- en fruitpotjes voor de kleinste kinderen, brood en broodbeleg (hartig en zoet), crackers, soepstengels, en een vers gekookte warme maaltijd.

 

    • Wij verstrekken geen flesvoeding in verband met gevoeligheid voor bepaalde babyvoedingen. Wij vragen je daarom zelf zorg te dragen voor de flesvoeding en deze in de juiste hoeveelheid mee te geven. Mocht je gebruik maken van moedermelk, dan dien je de afgekolfde moedermelk gekoeld in een koeltas te vervoeren.

 

    • Happy Days zorgt ook voor luiers en wij wassen de slaapzakken.

 

    • Alle genoemde producten en diensten zijn bij de prijs inbegrepen. Hierdoor biedt Happy Days een hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs.

 

    • Deze prijswijziging betekent dat de opvangkosten aanzienlijk omlaag gaan. Via de website van het ministerie kan berekend worden hoe groot het voordeel is t.o.v. het vorige prijsbeleid. Op verzoek kunnen wij helpen om de berekening te maken.

Het aantal opvanguren per dag dat in rekening wordt gebracht is 11. De opvangtijd is dagelijks van 07.00 uur tot 18.00 uur. Maandelijks ontvang je een factuur voor de kosten van de plaatsing van de daaropvolgende maand. De factuur dient binnen 8 dagen voldaan te zijn.

 

Het factuurbedrag dat Happy Days maandelijks in rekening brengt is 1/12 deel van de jaarprijs. De jaarprijs wordt bepaald door het maximaal aantal uren opvang waarop je als ouder contractueel aanspraak kan maken in een jaar. De uren dat Happy Days, buiten officiële feestdagen om, gesloten is, zijn dus niet meegenomen in de jaarprijs. Ondanks dat iedere maand dus een verschillend aantal openingsdagen heeft, is het maandbedrag toch hetzelfde.

 

De wet kinderopvang regelt welke tegemoetkoming, de zogenaamde kinderopvangtoeslag, je mag verwachten van de overheid. Tezamen met de plaatsingsovereenkomst ontvang je alle gegevens die je nodig hebt om de kinderopvangtoeslag via de belastingdienst/toeslagen aan te vragen.

 

Bereken alvast via onze rekenmodule op hoeveel kinderopvangtoeslag je recht hebt in 2017. Op de website toeslagen.nl van de belastingsdienst vind je allerlei nuttige informatie. Ook heeft de belastingsdienst een handige folder uitgegeven over het aanvragen van kinderopvangtoeslag.